Dan spomina 2022

Dan spomina 2022

Skavti po celem svetu 22. februarja tradicionalno praznujemo rojstni dan našega ustanovitelja Roberta Baden-Powella. K sodelovanju vabimo tudi vas!

S svojo družino in prijatelji ste vabljeni, da med 1. in 22. februarjem osvojite štiri točke, ki jih je pripravil naš steg in izpolnite izzive. Kako torej sodelujete?

– na zemljevidu pogledate, katere 4 točke je pripravil naš steg Nova Gorica 1 in si izberete, s katero boste začeli svojo pustolovščino. Zemljevid bo od 1. februarja naprej na voljo na spletni strani: https://izzivajuzivaj.si/dan-spomina/

– podate se na izlet do izbrane točke, kjer najdete QR kodo in jo poskenirate

– na povezavi najprej preberete Bi-pijevo zgodbo in izziv, nato izziv opravite

– vpišete se v obrazec, da vas ‘pofočkamo’, zelo pa bomo veseli, če nam pošljete kakšno sliko, objavite kaj na Facebook ali Instagram in nas označite (#danspomina22 #spomnisename @Skavtinjeinskavti @skavti_slovenija), da vas lahko spremljamo

– spremljate števec izzivov na spletni strani in se počutite krasno, da ste del te zgodbe (:

Skavti, ki bodo osvojili vse 4 točke (mlajši veji BB in VV vsaj 3), bodo za sodelovanje prejeli tudi našitek.

Spodbujamo vas, da se od doma odpravite z vrečko za smeti in zaščitnimi rokavicami. Ob poti boste tako lahko pobrali smeti in pustili svet za spoznanje lepši, kot ste ga prejeli. Pohodniki, ki bodo prišli za vami, vam bodo sigurno hvaležni, narava pa tudi!

voditelji stega Nova Gorica 1