Skupna oznanila

 Praznik vseh svetih in spomin vernih rajnih (duš v vicah) sta pred nami. Ob tem poskrbimo za urejenost grobov (tudi duhovniških); na pokopališčih se zaradi epidemije ne družimo in nosimo maske; namesto klepetanja raje kaj zmolimo za rajne. Poskrbimo, da bo na grobu tudi križ, znamenje vere v posmrtno življenje.

Popolni odpustek, ki ga namenimo rajnim, lahko pridobimo v osmini vseh svetih pod običajnimi pogoji: spoved in obhajilo (vsaj duhovno), obisk pokopališča ali cerkve in molitev.

Župnijska oznanila

Verouka ni, ker so šolske počitnice.

Biblična skupina ima srečanje v ponedeljek ob 20. uri po spletu. Navodila glejte na spletnih straneh Oznanil. Lahko se pridruži kdorkoli. Povezava na Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/85046965215

Starši prvoobhajancev imajo srečanje preko zooma v sredo zvečer ob 20. uri.

Pridružite se večerni molitvi vsak dan ob 19.45. Več na spletnih oznanilih na zng.si: Oznanila – sporočila – Družina = živa Cerkev.

Na razpolago so blagoslovljene sveče za na grob. Priporočen dar je vsaj 2 Eur. Z vašimi darovi bomo pomagali ljudem v stiski. Hvala za vsak vaš dar.

Z veseljem sprejemamo naročila za svete maše.

Ker so svete maše brez ljudstva, vas vabim, da se pridružite po spletu zng.si – prenos v živo, ki so ob nedeljah in praznikih ob 9. uri. Ob 10. uri bodo lahko vsi, ki bodo želeli, prišli v cerkev in prejeli sveto obhajilo.

Naslednjo nedeljo bo praznik Vseh svetih. Združimo se v molitvi preko spleta ob 9. uri in po maši bom molil za vse vaše pokojne, ker letos ne bo klasičnega blagoslova grobov na pokopališčih.


ZAHVALA. Mnogim se zahvaljujem za izražena sožalja, pozornost, molitev ob smrti g. Dominika. Zelo me je razveselila plemenitost in srčnost vernikov, ki sem začutil in opazil v teh dneh. Naj vas Bog bogato nagradi z darovi Svetega Duha.

Če kdo želi prejemati oznanila, pastoralne spodbude ... po elektronski pošti, naj mi sporoči na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

N 25.10.

20. nedelja med letom: maša: 9. uri

P 26.10.

19.00

+ Olga Slokar

T 27.10.

8.00

+ Darko Lavrenčič

S 28.10.

19.00

+ Antonija Zvonka Konič

Č 29.10.

8.00

+ Rikardo Golob

P 30.10.

18.00

19.00

adoracija in priložnost za spoved

+ Antonija Pavlin

S 31.10.

 8.00

po namenu

N 1.11.

 9.00

za žive in ++ župljane

 

Zadnja oznanila