Verouk za vse skupine redno.

Slomškovo bralno priznanje: ... tisti, ki radi berete tudi knjige, vam je postreženo z dobrimi, zanimivimi in vzgojnimi (ne dolgočasnimi) vsebinami(glej plakat-  ....prijavi se, oglasi se, da se  dogovoriš za izbor  z mentorjem v domači župniji!)vsaj do 15. 11. 2018

Birmanci  - Skupina molivcev rožnega venca, meseca oktobra v cerkvi 20 minut pred mašo. Moliti se učimo, tako da molimo in vključujemo tudi mlajše. (Glej spored  ... ne boš si pokvaril počitnic)

Odpustki, duhovna priprava, spoved.  V pripravi na zapovedan praznik Vseh svetih (1.nov.), ki ga praznujemo tudi kot dela prost dan, in je v civilnem koledarju poimenovan za Dan spomina na rajne, nam bodo pomagale tudi počitnice.  Pred prazniki bo na razpolago za spoved župnik in 2. 11. – na prvi petek – tudi pater s Svete Gore.

JESENSKE DELAVNICE NA ŠKOFIJSKI GIMNAZIJI VIPAVA: 2. novembra dopoldne (od  bodo potekale tradicionalne brezplačne delavnice za osnovnošolce 7., 8. in 9. razreda. Informacije o delavnicah in prijave so na spletni  strani  www.sgv.si. Lepo vabljeni tudi iz naših župnij zlasti, če ste se Vipavi pred kratkim »izognili« iz upravičenih ali drugih razlogov.