TEDEN ZA ŽIVLJENJE, ki ga obhajamo vsako leto, je letos zaznamovan tudi z grenko in -tudi po odzivih sodeč- nesprejemljivo ovadbo p.dr. Tadeja Strehovca, ki nas prosi naj molimo tudi za ovaditelje. Za neugodno vremensko napoved ne obtožujemo meteorologa, pa tudi ne tistega, ki napove-uje (na podlagi podatkov, ki so verodostojni) »demografsko zimo ...«  Resnico je včasih težko sprejeti!

Najbolj »sveži  prijatelji Jezusa v evharistiji«: Hana, Jan, Kevin, Lana, Leja, Marko, Matic, Mina, Sofia, Val, Vid, Veronica, Viktorija: želimo vam zvestobe pri nadaljevanju poti. V hvaležnosti za vse oblike sodelovanja, v pripravi in na dan praznovanja, vabim starše in župnijsko občestvo, da še naprej podpiramo rast dobrega.

V nedeljo ( 7.okt.) po dopoldanski maši srečanje staršev in  birmancev- oddajte prijavnico v kolikor je še niste  ali  jo izpolnite  na srečanju oz.  podajte odpoved.

V nedeljo 14.okt., po dopoldanski maši srečanje staršev veroučencev, skupin 1., 2. in 3.razreda.  Z veseljem vas pričakujem in sprejemam tudi upravičeno odsotnost. Nadomestno srečanje v sredo, 10. oktobra, po večerni maši.

Vpis za župnijsko romanje  dne 20. okt.. Še nekaj prostora! Odhod ob 7.00 s  »placa«. (Stara Gora/It..Čedad, Špeter ob Nadiži – lep program)

Skupina molivcev rožnega venca, meseca oktobra , v cerkvi 20 minut pred mašo. Moliti se učimo, tako da molimo in vključujemo tudi mlajše. Glej spored.    ( Molitev rožnega venca - način,čas ... glej tudi na:https:katoliška –cerkev.si)