»UČI NAS MISLITI NA MINLJIVOST ŽIVLJENJA, DA PRIDEMO DO PRAVE MODROSTI«   (Ps 89)

V nedeljo, 3.2. po dopoldanski maši srečanje staršev, katerih otroci obiskujejo verouk v skupini 3. razreda v župniji Solkan.

V nedeljo, 10.2. pri in po dopoldanski maši srečanje staršev in birmanskih kandidatov. V pripravi na to srečanje prosim, da v svetem pismu preberete iz Apostolskih del dva odlomka.(Apd 10,34-48) in (Apd 8,4-25)

11.2. na god Lurške M.B., bomo obhajali svetovni dan bolnikov.

List »Družina« nas vabi (glej zadnjo stran) da bi okusili tri brezplačne izvode ob podarjeni knjižici z naslovom  Praznične dobrote. Zaupajmo svoj naslov in dovolimo, da nas lahko kontaktirajo. Na pismo naših škofov za letošnji post, ko nas vabijo k razmišljanju o »vseživljenjski katehezi« ki je »trajna potreba tudi odraslega kristjana« in na drugem mestu:«... da je kateheza mnogo več kot le devet let verouka« ter naročajo» ...razmišljajte, kako omogočiti in ponuditi katehezo  ljudem v vseh starostnih obdobjih ...« nedvomno odpira pot tudi »Družina«. »Vera je osebno srečanje z Jezusom Kristusom« (Splošni pravilnik za katehezo) Kdo naj nam do tega cilja še pomaga, da bi lahko vzklikali z apostolom Pavlom  »... dober boj sem dobojeval, vero ohranil ...«.