Postni čas nas vabi k poglo-bitvi ljubezni do Boga, bližnjega in sebe. Odstranimo tisto, kar nas ovira pri doživljanju velike noči v svojem življenju. V postnem času več molimo in se večkrat udeležimo maše. Tako bomo začutili, da je Bog na prvem mestu v našem življenju.

Skupina starejših ima srečanje v sredo ob 17.30.

Vse postne petke bomo molili križev pot ob 18.30 in takoj po križevem potu sledi maša.

Svetopisemski film o Salomonu (2. del) si lahko ogledamo v soboto ob 17. uri.

Naslednjo nedeljo bodo pri maši ob 11. uri sodelovali skavti.

  • Versko poglabljanje odraslih bo v ponedeljke po večerni maši, ob 19.30. Po Katekizmu katoliške Cerkve bomo obravnavali zakrament birme.
  • Ločeni so vabljeni na srečanje v torek ob 20. uri. Skupini se lahko pridružite tudi novi in ne glede pred kolikimi leti ste doživeli ločitev v zakonu.
  • Župnijska karitas ima srečanje v sredo po večerni maši.
  • Križev pot bo vsak petek ob 18.30
  • Svetopisemski film o Salomonu si lahko ogledamo v soboto ob 17. uri. Ogled filma nam veliko pomaga, da lažje prebiramo Sveto pismo.
  • Začetek katehumenata bo v nedeljo ob 17. uri.

Današnja nabirka je namenjena za popravilo cerkve. V tem mesecu smo pobarvali ograjo na stopnicah. Čeprav malo, nekaj pa je. Če je lepo, čutimo neko veselje in če je grdo, pa vidimo, ker nas moti.

Župnijski pastoralni svet ima sejo v ponedeljek po večerni maši.

Svetopisemska skupina ima srečanje v torek po večerni maši.

Šola usmiljenja, ki jo vodi p. Tomaž Podobnik, bo v četrtek ob 16. uri. Skupini se lahko vedno pridružite tudi novi. To je lepa mesečna duhovna obnova.

Strežniki imajo srečanje v soboto ob 10. uri.