Verouk smo sklenili. V Kromberku ste prejeli tudi urnik verouka, da bi se jeseni vpisali in redno začeli.

Otroci, tudi med počitnicami ne pozabite na dnevno molitev, tedenskomašo in lepo, primerno vedenje, oblačenje in govorjenje.

Mladi in družine, tedni duhovnosti in dnevi zbranosti in sprostitve so v Stržišču v juliju in avgustu. Oglejte si programe, da se morete prijaviti na: pot.rkc.si.

Marijo Magdaleno, zavetnico podružnice v Lokah bomo počastili s slovesno mašo prihodnjo nedeljo, 22. julija. Prosim domačine, da vse pripravite kot običajno.

Na Krištofovo nedeljo, 22. julija bom po maši blagoslovil prometna sredstva (avtomobile, motorje, kolesa) in udeležence v prometu. V poseben nabiralnik izročimo darove za prevozna sredstva misijonarjem – MIVA. Hvala!

  • Žiga bo krščen v Kromberku. Staršem iskreno čestitamo
  • Verouk smo sklenili z zahvalno mašo in podelitvijo spričeval. Pohvalimo vse, ki ste pridno sodelovali pri verouku, pri maši in se trudili živeti po Božji volji. Ostalim voščimo boljše nadaljevanje septembra! V Kromberku ste prejeli tudi urnik, da bi jeseni redno začeli
  • Otroci, tudi med počitnicami ne pozabite na dnevno molitev, tedensko mašo in lepo, primerno vedenje, oblačenje in govorjenje
  • Mladi, tudi končan 9. razred, lepo vabljeni na teden duhovnosti v Stržišče od 8. do 15. julija. Prijave na: pot.rkc.si

Otroci, tudi med počitnicami ne pozabite na dnevno molitev, tedensko mašo in lepo, primerno vedenje, oblačenje in govorjenje.

Marijo Magdaleno, zavetnico podružnice v Lokah počastimo s slovesno mašo v nedeljo, 23. julija.

Krištofova nedelja bo 23. julija. Blagoslovil bom prometna sredstva (avtomobile, motorje, kolesa) in udeležence v prometu. V nabiralnik izročimo dar za prevozna sredstva misijonarjem – MIVA. Hvala!