Z današnjo miloščino pomagamo duhovnikom pri socialnem in pokojninskem zavarovanju. Hvala!

Verouk bo reden. Otroci, pridite pripravljeni!

Romanje na Sveto Goro bo v torek, 2. maja z mašo v baziliki ob 10h. Za križev pot se zberemo pri prvi postaji na Prevalu ob 8h, peš pa krenemo z Vogrskega ob 430,od kromberškega gradu ob 630, z Bonetovšča ob 7h.

Načrtujemo: 6. 5. na Vogrskem Gotardova nedelja, 20. 5. prvo obhajilo v Kromberku, 27. 5. prvo obhajilo na Vogrskem.

Župnijsko romanje: v soboto, 9. junija bomo odšli v Padovo k svetemu Antonu in Leopoldu Mandiću. Ob vpisu vplačate potnino – 20 €.

Kip fatimske Marije romarice je na Vogrskem (še do 6. maja). Družina ga vzame domov za par dni, da ob njem molite v družini ali skupno s sosedi. Nato ga prinesete v cerkev, da ga prevzamejo drugi. Za vrstni red se vpišite!

 

  • Družinsko mašo v Kromberku danes oblikujejo starši in otroci 4. razreda.
  • Verouk bo reden. Otroci, pridite pripravljeni!
  • Prvoobhajanci in starši, skupna priprava bo v Kromberku v petek ob 18h (zadnje 4 lekcije).
  • Birmanski kandidati iz Kromberka, 21. aprila romamo v Oglej in na Barbano. Še danes se prijavite in pri tem poravnajte potnino (10 €). Vstopnino in prevoz z barko boste poravnali na poti.
  • Župnijski gospodarski svet: na Vogrskem pridite na sestanek jutri, v Kromberku pa v torek po maši. Povejte drug drugemu!
  • Kip fatimske Marije romarice je na Vogrskem. Družina ga vzame domov za par dni, da ob njem molite v družini ali skupno s sosedi. Nato ga prinesete v cerkev, da ga prevzamejo drugi. Za vrstni red se vpišite!
  • Rajna: Milan Mrak, Vogrsko 158 g (84 let) je umrl 10 aprila, Ciril Gregorič, Vogrsko 17 (81 let) pa 11. aprila. Gospod, daj jima večni pokoj!

Verouk bo reden. Otroci, pridite pripravljeni!

Družinsko mašo bodo v Kromberku prihodnjo nedeljo oblikovali starši in otroci 4. razreda.

Birmanski kandidati, 21. aprila romamo v Oglej in na Barbano (skupaj z vašimi domačimi). Še ta teden – do prihodnje nedelje se prijavite in pri tem poravnajte potnino (10 €). Vstopnino in prevoz z barko (7 €) boste lahko poravnali na poti.

Kip fatimske Marije romarice je na Vogrskem. Družina ga vzame domov za dan ali dva, da ob njem molite v družini ali skupno s sosedi. Nato ga prinesete v cerkev, da ga prevzamejo drugi. Za vrstni red se vpišite!