Danes, na praznik Jezusovega krsta, zaključujemo božični čas. Obudimo milost svojega krsta, zato bomo pri mašah obudili krstne obljube. Z veselim srcem naj služimo Gospodu.

          Božičnica odraslih župnijskih zborov bo v novogoriški konkatedrali danes popoldne ob 15. uri. Ljubitelji lepega petja vabljeni.

          Koncert. MPZ Psalite iz Ljubljane bo v organizaciji Javnega sklada za kulturo nastopil v naši cerkvi v petek, 18. januarja ob 20. uri. Lepo vabljeni. Vstop je prost.

          Predstavitev birmancev bo v prihodnjo nedeljo, 20. januarja pri maši ob 10. uri. Vsa župnijska skupnost je povabljena, da z molitvijo spremlja mlade na poti priprave. Posebej pa iščemo molitvene botre birmancev. Kdor je pripravljen vsak dan moliti za enega birmanca(ko), naj se priglasi p. Niku.

          Srečanje ob jaslicah FD GO in NG bo v cerkvi in samostanu na Kostanjevici, 20. januarja 2019, ob 16.30. Pričevanje:  ga. Sara Bevc Jonan,  iraška begunka, ki je postala Slovenka... Ob 18.00 sledi sv. maša. Zbrane darove bomo podelili iraškim kristjanom.

          Naš župnijski mešani pevski zbor pa bo prihodnjo nedeljo prepeval v Ribnici in predstavil rojaka p. Stanislava Škrabca s kratko akademijo.