Sveti večer, 24. decembra, za otroke in družine se bo začel ob 17.30 pred cerkvijo z upodobitvijo živih jaslic. Ob 18h bo prinos Jezusa v jaslice, blagoslov le teh in slovesna sveta maša. Po maši sveti večer nadaljujete doma v družini z blagoslovom doma, molitvijo, pesmijo in družinsko večerjo.

            Polnočnica se bo začela ob 23.30 s pripravo v pesmi in besedi našega župnijskega zbora. Sledi slovesna maša Jezusovega rojstva. Po polnočnici se zadržimo pred cerkvijo za voščilo in druženje. Gospodinje te trenutke lahko obogatite s svojimi sladkimi mojstrovinami.

            BOŽIČ – praznik Jezusovega rojstva – 25. december - maše bodo ob 7.30, 10.00 in 18.00.

            Sv. Štefan, prvi mučenec. Maše bodo kot ob nedeljah: 7.30, 10.00 in 18.00. Dan samostojnosti – skupaj bomo molili za našo državo Slovenijo, okrasite hiše z znamenjem ljubezni do domovine – izobesite zastave, s spoštovanjem in ponosom učite otroke o skupnem domu – o Sloveniji.

            Božična maša v Domu upokojencev bo v četrtek, 27. decembra ob 15. uri. Ponudite svojo pomoč članom župnijske Karitas.

            Otroška božičnica bo na Kapeli v nedeljo, 6. januarja ob 15.00. Z božičnimi pesmimi bodo nastopili otroški zbori naše dekanije.

            Za blagoslov domov se lahko priglasite v zakristiji ali dogovorite osebno s patrom.

Vsem župljanom, oltarnemu občestvu in obiskovalcem naše cerkve in samostana želimo uresničitev pričakovanj ob rojstvu Odrešenika in v letu 19 Božjega blagoslova.

Frančiškovi bratje s Kapele