·         Danes je 3. velikonočna nedelja. Pri maši ob 18. uri bodo sodelovali naši birmanci. Zberemo se ob 17.30 v spodnji učilnici.

·         Šmarnična razmišljanja beremo pri jutranji maši. K večerni šmarnični pobožnosti ob 19. uri pa vabimo otroke. Naj bo mesec maj posvečen naši nebeški Materi Mariji.

·         Tridnevnica v pripravi na prvo obhajilo. Začenjamo v sredo, 8. maja s prejemom zakramenta spovedi ob 18. uri. Spovednik bo na voljo tudi staršem.

·         Srečanje ŽPS bomo imeli v četrtek, 9. maja ob 19.45 v samostanski učilnici. Pogovorili se bomo o zaključku pastoralnega leta in župnijskem pikniku, ki bo 9. junija po maši ob 10. uri.

·         Prihodnja nedelja bo nedelja Dobrega Pastirja, ki nas bo nagovarjala k molitvi in odgovornosti za nove duhovne in redovne poklice.

·         Slovesnost PRVEGA SVETEGA OBHAJILA bo v nedeljo ob 10. uri. Šestnajst naših otrok bo prvič prejelo Jezusa v svoja srca. Podpirajmo z molitvijo in dobrim zgledom naše prvoobhajance, da bodo zaživeli s svojim največjim in doživljenjskim prijateljem. Ob tej priliki čestitamo njihovim družinam, ki naj svojim otrokom nudijo okolje Božje ljubezni in spoštovanja.