Na 33. nedeljo med letom, zadnjo pred praznikom Kristusa Kralja vesoljstva sodelujejo pri maši ob 10. uri otroci in starši 4. razreda. Po maši bo pred cerkvijo tudi Martinova ponudba.

          Starše prvoobhajancev vabimo na srečanje v sredo, 20. novembra ob 19.45 v samostansko učilnico.

          V petek, 22. novembra je god sv. Cecilije zavetnice cerkvene glasbe. Ob tej priliki se zahvaljujemo vsem našim pevkam in pevcem, zborovodjem in organistom. Naj jim Bog, na priprošnjo sv. Cecilije, povrne z zemeljskimi in nebeškimi darovi. Po večerni maši povabljeni na druženje v dvorani.

          Zahvalno mašo za minulo sezono bodo v naši cerkvi imeli motoristi v organizaciji MzM (društvo Motoristi za Motoriste) v soboto, 23. novembra ob 11. uri. Vabljeni ljubitelji dvokolesnikov.

          Praznik Kristusa Kralja vesoljstva obhajamo prihodnjo nedeljo, ki je zadnja nedelja cerkvenega leta. Zahvalili se bomo Vsemogočnemu za vse milosti preteklega leta in mu izročili v zaupanju prihodnje leto odrešenja. Pri maši ob 10. uri bodo sodelovali otroci in starši 2. razreda.

          Teden Karitas bo od 25. do 30. novembra. Vse dneve bomo pri večernih mašah razmišljali o nadaljevanju evharistije v odnosu do bližnjih v stiski.