Danes, na 33. nedeljo med letom, pri maši ob 10. uri sodelujejo otroci in starši  5. razreda veroučne šole.

          Sv. Cecilija, zavetnica cerkvene glasbe,goduje v četrtek, 22. novembra. Pri večerni maši bo sodeloval naš župnijski mešani pevski zbor. Ob tej priliki se zahvaljujemo vsem organistom, pevcem in voditeljem zborov za njihovo predanost in vztrajnost. Otroški, mladinski in župnijski zbor vabi nove pevce in pevke.

          Župnijsko srečanje starejših in bolnih bo v soboto, 24. novembra od 14.30 naprej. Ob 15. uri bo sveta maša. Po maši druženje v samostanski dvorani. Otroci, poskrbite, da se starši, none in nonoti udeležijo srečanja.

          Praznik Jezusa Kristusa, kralja vesoljstva bo prihodnjo nedeljo. Ta praznik zaključuje cerkveno leto. Bogu v zahvalo izročimo vse milostne trenutke preteklega cerkvenega leta, po katerih nam je bila razodeta Božja ljubezen.

          Prijavite se!
Adventno romanje na Koroško bo v soboto, 1. decembra. Prijavite se lahko v zakristiji.
Srečanje zakonskih jubilantov bo na prvo adventno nedeljo, 2. decembra ob 10. uri. Vsi, ki slavite okrogle jubileje zvestobe, lepo vabljeni. Priglasite se župniku  p. Niku.

          Martinova nedelja je danes. Sv. Martin ni povezan samo z novim vinom, ampak je vzor dobrote in nesebične ljubezni. Ob 11. uri bodo imeli sveto mašo romarji iz Trevisa v Italiji. Ob 15.00 vabljeni v Šmartno v Brda. Posebej vabljeni udeleženci lanskega in letošnjega župnijskega romanja.

          Župnijska Karitas bo imela srečanje v torek, 13. novembra po večerni maši ob 19.45 v samostanski učilnici.

          Starši otrok 4. razreda vabljeni na srečanje in pogovor v četrtek, 15. novembra ob 19.45.

          Motoristi – v soboto, 17. novembra ob 12. uri bo v naši cerkvi zahvalna maša za letošnjo sezono. Spomnili se bomo tudi vseh žrtev prometnih nesreč. Dogajanje organizira motoristično Društvo MzM.

          Prihodnjo nedeljo bodo pri maši ob 10. uri sodelovali otroci in starši 5. razreda veroučne šole.

          Danes obhajamo ZAHVALNO nedeljo. Hvaležni smo Bogu za vse milosti, ki nam jih po vaši dobroti naklanja. Zavedamo se, da je naše življenje in delo povezano z vašo darežljivostjo in naklonjenostjo. Naj vam Gospod milostljivo povrne vse dobro. Nabirke zahvalne nedelje so namenjene škofiji Koper.

          Starše otrok 8. razreda – prihodnje birmance, vabimo na prvo srečanje, ki bo v sredo, 7. novembra ob 19.45 v veliki učilnici.

          Vse člane ŽK – župnijske Karitas, vabimo na srečanje in pogovor v četrtek,   8. novembra ob 19.45 v prostorih samostanske učilnice.

          Novembrska pisma so vam še na voljo na mizici pod korom. Priporočite svoje pokojne skupnemu spominu. Vsak dan v novembru se zanje daruje sveta maša.

          Martinova nedelja bo prihodnji teden. Sv. Martin ni povezan samo z novim vinom, ampak je vzor dobrote in nesebične ljubezni. Otroški zbor ima vaje ob 9. uri. Starši, opogumite sebe in otroke, da se pridružijo zboru in obogatijo bogoslužje v naši župniji.