2. postna nedelja je danes -  pri maši ob 10. uri sodelujejo otroci in starši   6. razreda veroučne šole. Po maši vas vabimo na kavico, čaj in pogovor.

Praznik sv. Jožefa obhajamo v torek, 19. marca. Svete maše bodo pri nas ob 7.00, 10.00 in ob 19. uri.

Srečanje ŽPS bo v četrtek, 21. marca ob 19.45.

Frančiškovi otroci bodo imeli srečanje v soboto, 23. marca ob 10.30. Še vedno povabljeni vsi, ki želite spoznavati življenje sv. Frančiška.

Na postno kosilo s samostansko družino vabimo vse starejše. Kosilo bo v soboto, 23. marca ob 12. uri. Za prijavo pokličite go. Aleksandro na tel. številko: 041 689 933.

Župnijska Karitas – na 3. in 4. postno nedeljo boste imeli priliko podpreti delo naše župnijske Karitas. Pred cerkvijo bodo predstavnice zbirale sredstva s katerimi pomagamo ubogim v naši župniji.

Prihodnjo nedeljo bodo pri maši ob 10. uri sodelovali naši prvoobhajanci in njihovi starši

·      Danes je 1. postna nedelja. Pri maši ob 10. uri sodelujejo otroci in starši     1. razreda. Da bi gojili medsebojno druženje vas po maši vabimo na » enušvohkafe«. Pri večerni maši ob 18. uri sodelujejo naši birmanci.

·      Starše prvoobhajancev vabimo na srečanje in pogovor v sredo, 13. marca ob 19.45.

·      Križev pot molimo ob torkih in petkih. Ob 19. uri je najprej križev pot, ki so bo nadaljeval z Jezusovo daritvijo na oltarju. Ob torkih pripravljajo križev pot župnijske skupine, ob petkih pa veroučne skupine. V petek pripravlja 7. razred molitev.

·      Na duhovni vikend odhajajo otroci 4. razreda. Odhod bo v petek, 15. marca ob 16.30 s parkirišča na Kapeli.

·      Na 2. postno nedeljo bodo pri maši ob 10. uri sodelovali otroci in starši 6. razreda veroučne šole.

·      Na postno kosilo s samostansko družino vabimo vse starejše. Kosilo bo v soboto, 23. marca ob 12. uri. Za prijavo pokličite go. Aleksandro na tel. številko: 041 689 933.

 

          Danes je zadnja nedelja pred postnim časom. Pri mašah smo prisluhnili drugemu delu Pastirskega pisma naših škofov. Pri večerni maši bodo sodelovali naši birmanci.

          Jutri, v ponedeljek nadaljujemo z rednimi veroučnimi urami po sporedu.

          Pepelnica in začetek postnega časa bo v sredo, 6. marca. Pri obeh mašah bo pepeljenje, ko nam bo duhovnik v znamenje spokornosti in minljivosti s pepelom naredil križ in povabil: »Pomni človek, da si prah in da se v prah povrneš.« Izkoristimo čas milosti za oživitev našega krščanskega življenja.

          Križev pot bomo molili ob torkih in petkih. Ob 19. uri bo najprej križev pot, ki so bo nadaljeval z Jezusovo daritvijo na oltarju. Ob torkih bodo pripravljale križev pot župnijske skupine, ob petkih pa veroučne skupine.

          Prihodnja nedelja bo 1. postna. Pri maši ob 10. uri bodo sodelovali otroci in starši 1. razreda. Da bi gojili medsebojno druženje vas po maši vabimo na » enu švoh kafe«.

          Na postno kosilo s samostansko družino vabimo vse starejše. Kosilo bo v soboto, 23. marca ob 12. uri. Za prijavo pokličite go. Aleksando na tel. številko: 041 689 933.